Zeg maar JA tegen het leven

augustus 26, 2023 @ 10:00-17:00
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

We zijn ons vaak niet bewust van het “NEE” dat we in ons meedragen, de weerstand tegen onze pure levenskracht. Dit “NEE” is vaak verbonden aan vroege ervaringen en blokkeert de stroom van levensenergie in ons. Het is een stil protest. Je kunt het zien als de saboteur in je: het deel van je dat hoe dan ook wil vasthouden aan misère, duisternis en negativiteit. Veel mensen leven zonder zich bewust te zijn van deze innerlijke dynamiek. In deze workshop leer je je “NEE” kennen, en hoe je het kunt laten smelten zodat je levensenergie weer vrij gaat stromen. Hierdoor ga je meer energie, inspiratie en plezier ervaren en kun je volmondig “JA” zeggen tegen het leven!

Tijdens deze workshop maak je op een lichte en speelse manier kennis met Core Energetica: een vorm van lichaamsgerichte therapie waarbij de focus ligt op wat het lichaam ons te vertellen heeft. Alles wat ons ooit heeft tegengehouden in onze ontwikkeling ligt daar opgeslagen, en als we ons daarvan bewust worden kunnen we het transformeren en krijgen we meer vitaliteit, energie en plezier in het leven.

Voor wie

Voor iedereen die een betere relatie met het eigen lichaam wil en op zoek is naar meer levensenergie. Deze workshop is een uitgelezen kans om meer te weten te komen over Core Energetica en jezelf. Ook zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen over de opleidingen van het Nederlands Instituut voor Core Energetica (NICE): de Beroepsopleiding (internationaal, voertaal Engels, 4 jaar, start oktober 2023) en de Transformatietraining (voertaal Nederlands, 2 jaar, start oktober 2023).

Door wie

De workshop wordt gegeven door Riet Mellink en Piet Jan van Wier.

RIET MELLINK werkte in het verleden als kunstdocent en producent/programmeur/coach voor o.a. Terschellings Oerol en Over het IJ Festival. In 2012 is ze begonnen aan de beroepsopleiding van NICE. Sinds 2016 heeft ze een praktijk als Core Energetisch therapeut. Ze geeft ook les op de opleiding van NICE.

PIET JAN VAN WIER is ondernemer, coach en projectmanager. Hij is in 2014 afgestudeerd als Core Energetisch therapeut en heeft sinds 2015 een praktijk in Amsterdam. Daarnaast is hij mede-eigenaar van een yogaschool. Hij geeft les aan de Transformatie Training van NICE en is voorzitter van de examencommissie van de 4-jarige Beroepsopleiding.

 

Wanneer
Zaterdag 26 augustus
Inloop vanaf 9.30 uur
Start 10.00 uur
Einde 17.00 uur

Waar
Studio 100, De Wittenstraat 100, Amsterdam (nabij Haarlemmerplein)

Kosten
€ 60,00 Inclusief koffie en thee. Neem zelf je lunch mee!

Aanmelden
Meld je aan bij Riet riet@explorecore.nl of Piet Jan vanwier@elane.nl

Gegevens

Datum:
augustus 26, 2023
Tijd:
10:00-17:00
Site:
https://coreenergetics.nl/en/workshop/introductieworkshop-3/

Organisatoren

Netherlands Institute for Core Energetics (NICE)
PIET JAN VAN WIER
Riet Mellink

Locatie

Studio 100
De Wittenstraat 100
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie