Webinar: Ontdek de Kracht van Ademwerk met Free Soul Community!

januari 30 @ 19:30-20:30Gratis
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

🌟 Ontdek de Kracht van Ademwerk met Free Soul Community! 🌬️

Heb je ooit de helende kracht van bewuste ademhaling ervaren? Ben je nieuwsgierig naar de diepgaande voordelen die ademwerk kan bieden voor jouw welzijn en innerlijke rust? Dan is ons aankomende webinar op 30 januari van 19.30 tot 20.30 uur een absolute must voor jou!

🌈 Wat kun je verwachten? Tijdens dit boeiende webinar nemen we je mee op een reis van zelfontdekking door de kracht van ademwerk. Ontdek hoe bewuste ademhalingstechnieken je kunnen helpen stress te verminderen, innerlijke rust te bevorderen en emotionele balans te herstellen. Onze ervaren facilitators van Free Soul Community, waaronder de gepassioneerde lichaamsgerichte (psycho)therapeut Richard Zoet, zullen je begeleiden bij het verkennen van verschillende ademhalingstechnieken en delen inzichten die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen.

🌟 Over Richard Zoet: Richard Zoet, lichaamsgericht (psycho)therapeut gespecialiseerd in Core Energetics, is jouw deskundige gids tijdens deze ademwerk-sessie. Zijn benadering om de adem te gebruiken als ingang op een diep niveau in het therapeutisch proces heeft al velen geholpen om innerlijke blokkades te doorbreken. Bezoek zijn website www.heart-core-energetics.nl voor meer informatie over zijn benadering en ervaring.

🚀 Voordelen van Ademwerk:

  1. Stressvermindering: Leer ademhalingstechnieken die je helpen ontspannen en stress in het dagelijks leven verminderen.
  2. Energieboost: Ontdek hoe de juiste ademhaling je energieniveau verhoogt en vitaliteit stimuleert.
  3. Emotionele Balans: Breng harmonie in je emoties en versterk je veerkracht tegenover uitdagingen.
  4. Diepere Focus: Verbeter je concentratie en focus door bewust met je ademhaling om te gaan.
  5. Innerlijke Rust: Ervaar de kalmerende effecten van ademwerk en vind een diepere staat van innerlijke rust.

🌐 Wanneer en Waar? Datum: 30 januari Tijd: 19.30 – 20.30 uur Locatie: Online, vanuit het comfort van je eigen ruimte

💖 Gratis deelname: Dit webinar is een geschenk van Free Soul Community aan jou. Meld je nu aan en ontdek de transformerende kracht van ademwerk voor een gezonder, gelukkiger leven.

🔗 Aanmelden: [Link naar aanmeldpagina]

Mis deze kans niet om je adem te omarmen als een instrument voor positieve verandering! Word lid van onze bloeiende community en adem met ons mee naar een leven vol welzijn en innerlijke vrijheid. We kijken ernaar uit om samen te groeien tijdens dit inspirerende webinar op 30 januari!

#Ademwerk #FreeSoulCommunity #Welzijn #InnerlijkeRust #Webinar #RichardZoet #CoreEnergetics #HeartCoreEnergetics

Gegevens

Datum:
januari 30
Tijd:
19:30-20:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://youngsoulsconnected.com/inspire-circles/