Vitaliteit en levensenergie

augustus 19, 2023 @ 10:00-17:00€80
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoe vitaal en energiek voel jij je? En wat belemmert je?

Of het nou privé is of in werk, je kent vast van die momenten dat je in flow bent: alles gaat vanzelf en je creativiteit en energie stroomt. En waarschijnlijk ken je ook het omgekeerde: dat niks werkt, wat je ook doet… het put je uit. Alsof je in een vicieuze cirkel zit.

Core Energetica kan je helpen om deze cirkel te doorbreken, terug te gaan naar je flow en opnieuw je koers te pakken. Zodat je je energie weer voelt stromen. In deze workshop ga je dat ervaren. Je onderzoekt je blokkades en hoe je daardoor heen kunt werken. Waardoor je meer in contact bent met je lichaam en je gevoelens. En daardoor meer in contact met je omgeving.

Voor wie

Voor iedereen die kennis wil maken met Core Energetica en op zoek wil naar meer levensenergie. En voor mensen die erover denken de Beroepsopleiding (internationaal, voertaal Engels, 4 jaar) of de Transformatietraining (voertaal Nederlands, 2 jaar) te gaan doen. Beide starten in oktober 2023.

Door wie

De workshop wordt geleid door Margo Bolenius en José van Hal. Zij maken beiden deel uit van het teachersteam van de Transformatietraining.

MARGO BOLENIUS heeft ruim 30 jaar ervaring in begeleiding van mensen in diverse functies bij organisaties en in het bedrijfsleven, als manager en consultant. Sinds 2012 doet ze dit vanuit haar eigen praktijk, vanaf 2017 ook als core-energtisch therapeut. Haar motto: let go of control for more flow and grow.

JOSÉ VAN HAL heeft haar roots in het onderwijs als leraar, manager en coach. Sinds 2017 werkt ze met veel plezier in haar eigen praktijk als Core Energetisch therapeut en – trainer. Drijfveer: met compassie, enthousiasme, humor en blijmoedigheid mensen helpen hun balans en (core) kracht te (her)vinden.

 

Wanneer
12 augustus 2023
Ontvangst vanaf 9.30 uur
Start 10.00 uur
Einde 17.00 uur

Waar
Cordium
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

Kosten
€ 80,00 inclusief koffie, thee; lunch zelf meenemen

 

Gegevens

Datum:
augustus 19, 2023
Tijd:
10:00-17:00
Kosten:
€80
Site:
https://coreenergetics.nl/en/workshop/introductieworkshop-2/

Organisator

Nice

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps